Bolu’da Kontrolden Çıkan Araç Taksla Attı, Yangın Çıktı: 1 Yaralı

Bolu’da Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı ve Alev Aldı: 1 Yaralı

BOLU – Bolu’da bir otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı, ardından takla atarak alev aldı. Kazada, araçta yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı.

Kaza, Abant İzzet Baysal Üniversitesi yolunda meydana geldi. Yaşar B. idaresindeki 35 S 2493 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Aracın takla atmasıyla birlikte yangın çıktı.

Olayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan Gülname K. yaralandı ve olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

Kazanın yaşandığı bölgede ikamet eden Orhan Yıldırım, “D-100’den 120-130 km/h hızla gelen araçların sıkça kontrolsüz bir şekilde ilerlediği bir bölge burası. 30 km/h hız sınırına rağmen bir uyanıklık yok. EDS gibi sistemlere ihtiyaç var” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ENES ÖZKAN – 3.Sayfa

Related Posts

Yaz sıcaklarında doğal gençlik kaynağı: Deniz suyu! Cilt bariyerini güçlendiriyor

Yaz aylarında hem serinleyip hem de gençleşmenin mümkün olduğunu söyleyen Dr. Asel Seda Bal, deniz suyunun cilt yaşlanmasını geciktiren ve cilt bariyerini güçlendiren doğal etkilerini anlattı.

YKS Öncesi Hazırlanma Zamanı!

YKS Öncesi hazırlanma zamanı! Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) maratonunun tamamlanmasıyla birlikte öğrenciler ve aileleri için heyecanlı bekleyiş başladı. 

Genital kaşıntıyı hafife almayın! Cildi parşömen kağıdı gibi yırtabiliyor

Genital bölgede yoğun kaşıntının sadece geçici bir sorun olmadığını söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mehmet Bekir Şen, “Utanmayın, ertelemeyin, mutlaka jinekoloğa başvurun” çağrısında bulunuyor.

Uzmanı açıkladı: Lenfödem mi selülit mi?

Lenfödemin ilerleyen aşamalarında hastalarda hareket zorluğu ve yaralar içinde kalan kollar ve bacakların görebildiğine dikkat çeken Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Deniz Çevirme, “Lenfödem sinsi-ilerleyici, kronikleşen ve ileri evrelerde tedavi edilmesi zorlaşan bir hastalıktır. İşte bu nedenle erken evrede tanınması çok önemlidir” dedi.

Sivas’ta kene vakaları ve tedbirler görüşüldü

Sivas’ta Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında kene vakalarıyla ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Unutkanlık nerede hastalığa dönüşür?

Unutkanlık yaşlanmanın parçası olabilir ama demans, bir beyin hastalığıdır. Zihin çözülmeye başladığında ilk işaret, her zaman hafıza değildir. Türkiye’de her 10 yaşlıdan 1’i demanslı. Ancak çoğu hâlâ “yaşlılık bunaması” sanılıyor. Oysa tedavi edilebilir türleri bile var…